Andere dansen/lessen

Privéles

Geen zin om in groep les te volgen, of heb je iets niet helemaal onder de knie? Dan kan je bij onze dansleraren terecht voor een privéles.

Privélessen zijn steeds op afspraak. Ze kunnen op onze leslocatie plaats vinden of in een ruimte je als cursist zelf voorziet. We kijken graag naar jouw en onze beschikbaarheid.

Meer informatie? Stel je vragen hier!

Openingsdans

Bij een memorabele dag hoort een memorabele openingsdans!

Wat je favoriete thema ook mag zijn, onze dansleraren zorgen voor een aangepaste openingsdans. Nog nooit op de dansvloer gestaan of een geoefend danser? Ballroom Blitz zorgt dat je straalt op de dansvloer en dat er nog lang nagepraat zal worden over die fantastische openingsdans!

Meer informatie? Klik hier!

Wedstrijddansen

Danssport is dansen als sportactiviteit. De term wordt gebruikt voor dansen die in competitie- of wedstrijdverband worden beoefend.

Oorspronkelijk betrof het stijldansen, maar tegenwoordig worden vele dansen in (inter)nationaal wedstrijdverband beoefend. Voor deze vormen van dansen is dus, naast de recreatieve beoefening van de dans, ook een wedstrijdcircuit. Voor bijvoorbeeld stijldansen zijn in meerdere categorieën (maar altijd paarsgewijs) internationale wedstrijden. Danssport is een kandidaat-olympische sport en was dat ooit in de jaren dertig. Op de Wereldspelen in 2005 was dansen een van de medaillesporten.

Meer informatie? Klik hier!